martes, 26 de abril de 2011

1a COMPE DE BLOC: HOSPITALET, CAMPIONAT DE CATALUNYA

I la primera compe de bloc ja ha ariribat!!! Tot i que no tinc cap obligaicó de competir en bloc, he de reconèixer que aquestes són bastant més divertides que les de dificultat, especilament amb el nou sistema de competició.

´Per als que encara no sabeu com va us explico: el mètode de puntuació és igual per a totes les edats.
Es munten 5 blocs i surten tots els competidors a provar-los. Es disposa de 40 min per resoldre els diferents blocs, però pots fer-ho en l'ordre que vulguis,mirar la resta de competidors, donar els qpegues que consideris oportuns... és molt important laestratègia, i no fer com jo, que em va motivar el bloc més complicat i li vaig estar donant pegues fins que només em quedaven 15 minuts per provar els altres blocs i 0 de power... :S
La final és igual, pasen els 6 competidors amb més punts (segons tops i pegues) i s'enfronten a 4 o 5 blocs més.



La competició tot i que els resultats no van ser gens bons, va ser d'alló més divertida, un 10 pels equipadors que van mntar blocs d'alló més fanàtics, que tot i ser durs, et deixaven moure't i gaudir del dia. LA nostra integrant de l'equip de bloc, Núria Serra va aconseguir entrar en la final (felicitats boua) i el dia va acabar com no, ambunes birretes al bar i unes braves ben guanyades!!!
Aquí us deixo els resultats finals del campionat i alguna foto més
ABSOLUTA FEMENÍ: 1ª Helena Alemán, 2a MArieta Cartó i 3ªShyrleis Noriega
ABSOLTA MASCULÍ: 1r CArlos CAtari, 2n Eduard Clotet i 3r Àlex Granados
VETERANS MASCULÍ: 1r Toti Valés, 2n Xavi Andreu Casas i 3r Santi MArtínez




Enveja?? Doncs no perdeu la oportunitat de provar-ho en el proper Open Bloc la Salle, amb els millors equipadors, música per REdBull i unmunt de blocs per provar durant dos dies sencers!!!
Més informació al següent link:
http://elsbousdelasalle.blogspot.com/2011/03/7-open-bloc-bous-de-la-salle_28.html

Aquói us deixo un enllaç sobre la competició i explicant que és la competició en escalada :)

martes, 19 de abril de 2011

COVA DE L'ARCADA, LA COVA QUE NO ÉS COVA ;)

Aquests dies hem anat a la cova de l'Arcada, un clàssic de Montserrat que ja havia visitat mesos enrere però que encara no hava vist la paret clàssica.
Aquí teniu les ressenyes:


I comencem amb el  lío!! Érem la Patri, Nora, Óscar i jo, però com és habitual, una vegada allà ens vam trobar amb Flor i altres comanys de trepes amb els que anar intercanviant vies.
Per escalfar muntem dos 6b+ molt tècnics i amb els seguros una mica alegres: "plus de perillositat" i "Brut natura". L'escalfament pels braços no serveix gaire, però baixem amb el cor com si acabem de córrer ua marató!!
Eh, petrel 7a (by Nora Grose)

Eh, petrel 7a (by Nora Grose)

I ara sí que marxem a la paret principal. Vull acabar d'escalfar i muntem per mi una de les millors vies que he provat mai: "Hasta aquí podemos llegar", un 6c amb un pas una mica complicat a la segona xapa i la resta un festival de canto!! Surt a vista. Els compays es queden fotent-li pegues i també els hi agrada molt
Tothom diu que he de provar "Eh, Petrel", el 7aa més famós del sector i ja el pot se perque he de fer cua com si estigués al super... Aquest no surt a vista i al segon pegue tampoc, em tumba de pila doncs en realitat pasos comlicats, complicats no té cap.


Eh, petrel (by Nora Grosse)
No em vull caficar gaire i la llum ja marxa així que decidexo acabar el dia fent un top a un "fàstic social", un 7a+ que esven provant al costat. En top surt a vista, erò hauré de patir molt el final de la via en que fa un canvi de presa més aviat bona pero amb pasos llargs a presa petita en pasos tècnics. Vaja apretada!!!
Tots marxem contents d'haver decobert un nou lloc al que segur tornarem (bueno Óscar que odia les vies llargues no ho té tan clar ;))

miércoles, 13 de abril de 2011

COMENCEN LES COMPES:ESCALADA DE DIFICULTAT, TORTOSA

El passat cap de setmana em vaig entrenar en matèria de competicions: vaig tenir la meva primera competició oficial de copa catalana en escalada de dificultat.
Aquesta es va celebrar al nou rocòdrom de Tortosa, inagurat feia res. Aixñi qu ens vam arreplegar uns quants en un cotxe i amb molta il·lusió, pe`ro molts nervis també, vam fer via en una viatge amb converses d'alló més frikis :b

El rocòdrom era espectacular, amb grans desploms i un sostre que em va ben espantar... era el pitjor per tenir una lesió a l'esquenam però l'objectiu principal no era guanyar sinó disfrutar, i d'aixó es van encarregar els companys que allà ens vam trobar i l'organització!!!
Tot va anar rodat, pel matí havien estat les classificatòries i finals dels nens i per la tarda ens va tocar competir als sub-15, sub-18, absolutsi veterans.
Les vies classificatòries van graduar 7c+ pels nois absoluts i 7b per les noies absolutes, nois sub-18 i veterans.
Jo vaig arribar al sostre i en un pas dinàmic vaig caure, però encara havia de fer la final!!
Si ja les vies classificatòries van ser dures, com era d'esperar la final més: 8a+/8b pels nois i 7c+ per les noies (van fer servir la mateixa via classificatòria d'homes absolut)
La final la va guanyar MArieta Cartó, la segona classificada va ser Mariona Burgada (olé, els seus collons, que tot i ser sub-18 es va estimar més competir amb nosaltres!!) i la tercera jo, que no el vaig fer gens bé, en liar-me en l sortida del sostre, on em vaig pasar moltíssima estona mirant de llegir la via però sense sortir-me... per la propera millor segur, cal una mica més de rodatge...
En nois va guanyar Pol Palau, que va fer una excel·lent final, el segon classificat

lunes, 4 de abril de 2011

COMPTE ENRERE: JA TENIM AQUÍ EL OPEN DE LA SALLE!!

Com ja va sent tradició cada any per aquestes dates, s'apropa l'open de la Salle, el major open de bloc d'Europa!! Seràn tres dies de tibar a muerte en els blocs muntats pels equipadors més fanàtics de l'escalada, entre ells el campió del món Ramón Juliàn, la campiona d'Espanya Helena Aleman, el campió d'Espanya Víctor Esteller, i altres mutants com Edu Marín, el Eplón, Marieta CArtó... increíbles escaladors, i millors persones encara.
A tot aixó sumem la millor música, regals, sorteigs, slackline... des de que surt el sol fins que es posa, don't stop!!! Us ho perdreu????
Per més informació aquí teniu el link de l'organitzador: el Gran Bou Jaume Oliveras
Us esperem!!!!
http://elsbousdelasalle.blogspot.com/