sábado, 11 de junio de 2011

I CONTINUEM AMB LES COMPES: CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BLOC A LA SALLE

Després de passar uns dies gaudint dels blocs més fanàtics, muntats pels més frikis... una altra compe!! Bueno, en realitat més que una competició eren dues, doncs simultàniament es celebrava una prova de la Copa Catlana de Bloc i el Campionat de Catalunya Universitari de bloc.
LA veritat és que anava força nerviosa, al campionat d'Hospitalet l'havia fet mooolt malament, principalment per una manca total d'estratègia, i ara volia provar de blocar amb una mica més de sny i menys d'ànima... que ja és habitual en mi voler fer-ho tot sense parar, depressa, a muerte sempre... i a vegades aixó no funciona, cal repartir-se les forces, descansar entre pegues per poder fer-los tot al 100% (increïble el que està sortint de la meva boca :O)
Però així ho vaig fer i va funcionar!!
Aquí us deixo els resultats del campionat i alguna foto!!



















UNA ESCALADA DIFERENT A MONTSERRAT: EL PROHIBITIVO

Fa temps que vull fer una entrada sobre aquest magnífic sector de Montserrat i és que des de que el vaig conèixer al poc de començar a escalar em vaig quedar enamorada (sí, sí, ho sé, tinc ja uns quants amants ;) )
Està a Montserrat, al costat del monestir de Santa Cecilia. El lloc ja és increible, ple de gespa per asseure, unes vistes increibles de Monistrol... ara a l'estiu l'ombra es va movent per tot el sector, donant opcions per escalar vies de tots els graus a qualsevol hora... les vies són estètiques, de forats principalment, tot i que també pots trobar d'altres més tècniques, fissures... i pels més bous, tenim unes quantes vies de 8è grau en una placa desplomada ben impresionant... qué més dir?? El compro!!! i si a més tenim en compte que tinc vies de 7è grau per cansar-me i a quina més maca... ja!!!




Aquí han caigut vies al segon pegue com: Kill bill, 7a+; El sostre del mon, 7b; Esglaons al cel, 7a+;  altres han estat més rebotones com el meu primer 7b (i el d'uns quants, però no per aixó menys maca, jo no puc anar al Prohibitivo sense fer-li un pegue!!), el Crustó, 7b...


També tenim un 6c ben maco, Per a Penélope; uns quants 6b+ de placa tècnica montserratina on si no et falten els peus,et falten mans!! I no acabaria de dir les bones víes que he pogut probar allí... i que continuaré probant perqué encara tinc uns quants projectes que han de caure ja!!! (si les lesiones em deixen...)



Si no heu estat, us el recomano, sens dubte!! I després d'escalar... uns quintos i unes braves a Monistrol!! Que no tot és pujar parets!!
PD: que aquesta foto quedi entre nosaltres ;)