jueves, 27 de enero de 2011

TORRONS, RESSINA I LLIBRES...

Aquest ha estat el primer hivern que de veritat he escalat a full time!!! :D
Vaig començar l’Octubre passat i el primer any no el vaig poder gaudir gaire degut al mal temps, la feina i la manca d’experiència… però aquest any ben al contrari, el temps ens ha permès escalar gairebé tots els caps de setmana i amb unes temperatures força agradables!!
EN faré un petit resum, doncs no és qüestió d’avorrir ningú…
Aquestes vacances només he fet dues coses: escalar i estudiar. Tot i que per ser justos, bastant més del primer que no pas del segon…
Encara que el clima ha estat magnífic (vam poder estar escalant en màniga curta un 24 de desembre!!), els compromisos familiars i d’estudis han fet que no pogués sortir a roca tot el que m’hauria agradat, així que m’he hagut de tornar ressinaire i seguint els entrenaments del Fèlix, rebentar pell al plafó!! He mirat de sortir a roca els caps de setmana (més endavant us passo ressenyes i indicacions dels sector son he estat) i tres dies més fer resina. Però si una cosa he aprés amb aquestes setmanes de clausura, ha estat que no és més important entrenar més per fer més grau, sinó fer-lo amb qualitat. Si no treballem allò que de veritat ens fa mandra, ens costa o sabem que fem malament, l’únic que aconseguim és reforçar les nostres males costums, posar-nos forts físicament però no forts com a escaladors de manera integral, que és el que ens interessa realment i el que ens pot fer pujar de grau i sobretot gaudir més de les vies que fem.
Per exemple,jo de biditis en tiro prou pel grau que puc fer, en canvi sóc dolentíssima fent moviments dinàmics, agafant plans, pinces… (no continuaré amb la llista perquè puc omplir dos pàgines ;)), així que a les vies he mirat d’incloure aquests tipus de moviments.
Ara només quedava veure si els resultats es reflectien a la roca!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario