lunes, 2 de junio de 2014

RECORDS DEL PROHIBITIVO

I és que d'aquest sector mai surts descontenta!!
Encara recordo l'emoció de la primera vegada d'anar-hi, provar el meu primer 7b, el crostó, que encara ara no hi ha vegada que no vagi i el munti ni que sigui per escalfar, i és que poques vies m'agraden tant com aquesta, remades sobre forats de bidits i tridits com a mínim. Inhumà!!


Ara que he tornat i s'ha d'anar agafant el ritme poc a poc i la colla amb la ques surto, comencen a barallar-se amb els seus primers 7b, havia d'ensenyar-lis el paradís dels setens!! I es que poques escoles conec jo amb un percentatge tant elevat de setenes!! I total, als sisens apretes tant o més com als setens (sense cap mena de dubte no és el millor lloc per anar a provar sisens...)
Qué us puc explicar? Està al costat mateix del monestir de santa cecilia, cinc minuts planets de patejada per un caminet envoltat de gespa, flors... dona igual si no encadenes res, només per aseure't després amb els colegues amb les vistes que tenim des d'aqui de Monistrol, can Pitu, el cavall Bernat...
En cuant a l'escalada, pots trobar de tot, per escalfar jo recomano el drac de la fisura a la paret de la Penèlope, és un dels pocs sisens que no pasaras por o et quedaràs sense mans, sense peus o sense res!! HE vist gent encadenar 7b aquí al flash i penjar-se varies vegades a 6b
De 7a+, Kill Bill és moooolt fàcil i esglaons al cel només té un paset de nyapa a dalt

De 7b, el crostó of course, fàcil per fer a vista, només un bloc d'entrada que cadascú fa d''una manera diferent i a remar!! Però el bunker o el sostre del món també poden sortir fàcilment si proves aquest grau en dos o tres pegues!! La resta una mica més tècnics, algún alejilllo... però en general tots asequibles, macos i ben xapats!!
REcomano també per als avantpassats, un 7b al costat del crostó que ningú prova i és molt maca i asequible, però a més força diferent a la resta de vies, amb pasos més a bloc i regleteros. animeu-vos de veritat!!








                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
                                                                                                                                                                                                             




















No hay comentarios:

Publicar un comentario